Lutgart Gillis

 

Advocaat (KUL 1989)

Dirk Dhertoge

Advocaat (RUG 1989)

Willem Cheyns

Advocaat (KUL 2001)

Lisa Uyttersprot

Advocaat (RUG 2015)

Carine Rosschaert & Delphine De Bock

Secretariaat


 

Lutgart Gillis

 

Lutgart Gillis (°1966) studeerde in 1989 met onderscheiding af aan de KUL en trad dat zelfde jaar toe tot de balie van Dendermonde.

 

Na haar stage bij haar stagemeester wijlen Mr Roger De Rouck startte ze in 1991 haar eigen kantoor in het centrum van Aalst. Eind 1997 verhuisde het kantoor naar de nieuwbouw aan de Ninovesteenweg 118 te 9320 Erembodegem-Aalst.

 

Lutgart Gillis kan buigen over een zeer ruime ervaring in het verkeers- en verzekeringsrecht, burgerlijk aansprakelijkheidsrecht, familie- en jeugdrecht, bouwrecht en huurrecht.

Zij staat voor perfectie en is gepassioneerd door haar beroep. Daar waar mogelijk zal zij steeds trachten te bemiddelen teneinde op een snelle manier een voor iedereen billijke oplossing te benaarstigen. Gaan tot het uiterste en nooit opgeven zijn haar eigen.

 

Zij volgt elke nieuw wetgevend initiatief van nabij o.m. als lid van de commissies Familierecht en Jeugdrecht binnen de Orde van Vlaamse Balies.

Zij is verder sinds 2006 lid van de raad der orde van advocaten te Dendermonde en o.m. binnen het Bureau voor Juridische Bijstand (BJB) verantwoordelijke voor de sectie Jeugd .

 

Zij is medeoprichter van de VZW Unie der Jeugdadvocaten.

 

In 2007 behaalde zij het certificaat “bijzondere opleiding jeugdrecht” (OVB).

 

In 2016 behaalde zij het certificaat “evaluatie menselijke schade” (KUL)